Æblekage med hytteost

Bedømmelse

(24 vurderinger)

1 timer

Nem og lækker æblekage, der serveres med iskold fraiche. Hytteosten giver kagen fylde og lethed på en gang.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en luftig blanding. Vend hytteost, mandler, mel og kanel i æggeblandingen. Fordel æblebådene i et smurt ovnfast fad (ca. 21 cm i diameter) - eller 6 portionsskåle (ca. 10 cm i diameter). Hæld dejen over og bag kagen midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde: