Æblekage med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

1 timer

Nem og lækker æblekage, der serveres med iskold fraiche. Hytteosten giver kagen fylde og lethed på en gang.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en luftig blanding. Vend hytteost, mandler, mel og kanel i æggeblandingen. Fordel æblebådene i et smurt ovnfast fad (ca. 21 cm i diameter) - eller 6 portionsskåle (ca. 10 cm i diameter). Hæld dejen over og bag kagen midt i ovnen. Server med kold fraiche.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: