Æblekage med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

1 timer

Nem og lækker æblekage, der serveres med iskold fraiche. Hytteosten giver kagen fylde og lethed på en gang.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en luftig blanding. Vend hytteost, mandler, mel og kanel i æggeblandingen. Fordel æblebådene i et smurt ovnfast fad (ca. 21 cm i diameter) - eller 6 portionsskåle (ca. 10 cm i diameter). Hæld dejen over og bag kagen midt i ovnen. Server med kold fraiche.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag