Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Denne æblekage er med undertoner af ingefær og kardemomme. Æblekagen er meget saftig og lækker, da der både er revne æbler i dejen - og æblebåde på toppen. Server gerne æblekagen med med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.
Har du fået lyst til at bage flere kager, så er denne her også lækker.
Du kan undlade ingefær og kardemomme - og tilsætte kanel , så har du en mere klassisk æblekage.
19430 kJ / 4644 kcal
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,2 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 25,9 g |
Fedt: | 53,7 % | 15,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.