Du kan undlade ingefær og kardemomme - og tilsætte kanel , så har du en mere klassisk æblekage.
19251 kJ / 4601 kcal
1036 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 3,8 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 26,4 g |
Fedt: | 52,9 % | 14,8 g |
Har du fået lyst til at bage flere kager, så er denne her også lækker.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Smør - smeltet
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3¼ dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødte kardemommefrø (fra ca. 15 hele kapsler)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
5
Store, røde æbler, fx jonagold (ca. 750 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
Flormelis
|
---|
¼ liter
Piskefløde pisket til flødeskum - eller creme fraiche
|
---|