Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.
Du kan undlade ingefær og kardemomme - og tilsætte kanel , så har du en mere klassisk æblekage.
19436 kJ / 4645 kcal
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 3,8 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 26,4 g |
Fedt: | 53,3 % | 15,1 g |
Har du fået lyst til at bage flere kager, så er denne her også lækker.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Smør - smeltet
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3¼ dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødte kardemommefrø (fra ca. 15 hele kapsler)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
5
Store, røde æbler, fx jonagold (ca. 750 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
Flormelis
|
---|
¼ liter
Piskefløde pisket til flødeskum - eller cremefraiche 18%
|
---|