Æblekompot
45 min
•
&format=webp)
Æblekompot er et dejligt tilbehør, der passer til mange forskellige typer mad. Server din æblekompot til den varme steg eller som tilbehør til det store ostebord. Eller helt simpelt oven på din ostemad. Æblekompotten er let at lave, du skal såmænd bare koge dine æbler og løg med timian og smage til. Og så har du den lækreste æblekompot.
Ingredienser
Æblekompot
6
Røde æbler i små tern
|
|
---|---|
2
Finthakkede bananskalotteløg
|
|
1 dl
Æblemost
|
|
1 spsk
Frisk timian
|
|
1 tsk
Salt
|
Sådan gør du
Æblekompot
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Det er de røde æbler, der giver kompotten sit røde look. Hvis du ikke kan få fat i helt røde æbler, kan du hjælpe den røde farve lidt på vej med rød frugtfarve.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1045 kJ / 250 kcal
Næringsindhold pr. 100g
177 kJ / 42 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 2,1 % | 0,2 g |
Fedt: | 1,1 % | 0,1 g |
Kulhydrat: | 96,8 % | 10,1 g |
