Æbletrøfler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Et alternativ til de tradionelle chokoladetrøfler, her er de lavet med mørk chokolade, flødeost og æblemos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

Pynt

  • kakaopulver eller farvet krymmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokolade og flødeost over vandbad ved lav varme. Tilsæt æblemosen. Rør massen godt sammen og lad den blive helt kold i køleskabet. Tril den til ca. 20 kugler og tril kuglerne i kakao eller krymmel.

Tips

Trøffelmassen indeholder flødeost og æblemos i stedet for smør og fløde - den er lettere end almindelig trøffelmasse, men blødere. Æbletrøflerne skal opbevares tildækket i køleskabet. De kan holde sig i 3-4 dage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag