Æg i tomatsauce med hvide bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Nem ret fuld af smag til en mættende frokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 100 g finthakket knoldselleri
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 800 g)
  • ½ dl skyllede friske oreganoblade
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber
  • 1 dåse afdryppede cannellinibønner
  • 4 æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og selleri i ca. 2 min. Tilsæt hakkede tomater, oregano, grøntsagsbouillon, salt og peber. Kog retten ved jævn varme i ca. 5 min. og rør af og til. Skyl og tilsæt bønnerne. Slå forsigtigt æggene ud og fordel dem i tomatsaucen. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 12 min. indtil æggehviden er stivnet.

Fordel osten på 2 tortillapandekager og læg de 2 sidste på som låg. Steg tortillapandekagerne i en tør pande ved jævn til kraftig varme ca. 2 min. på hver side eller til de er gyldne og sprøde. Del dem i mindre stykker og server dem til æg i tomatsauce med fraiche ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag