Agurkerelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet agurkerelish er både lækkert og ser rigtig godt ud. Spis det fx til fiskefrikadeller eller pølser.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 agurker
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde. Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike. Kog lagen i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt løgene. Stil dem tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Flæk agurkerne og fjern kernerne. Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt. Skyl efter ca. 5 min. agurkerne i koldt vand. Pres dem fri for væde i en sigte. Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: