Agurkerelish

Agurkerelish

1 time
Hjemmelavet agurkerelish er lækkert som tilbehør til både ost, kold frokost og varme retter.

Sådan gør du

  • Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde.
  • Tag gryden af varmen og tilsæt løg og chili.
  • Flæk agurkerne og fjern kernerne.
  • Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt.
  • Skyl efter ca. 5 min. agurkerne i koldt vand.
  • Pres dem fri for væde i en sigte.
  • Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.
Energiindhold for hele retten:

740 kJ / 177 kcal

Næringsindhold pr. 100g

97 kJ / 23 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 14,1 % 0,8 g
Kulhydrat: 85,4 % 4,9 g
Fedt: 0,5 % 0 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

½ dl Hvidvinseddike
1 spsk Sukker
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 Finthakket rødløg
2 tsk Finthakket rød chilipeber
2 Agurker
1 spsk Groft salt