Agurkerelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet agurkerelish er både lækkert og ser rigtig godt ud. Spis det fx til fiskefrikadeller eller pølser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 agurker
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde. Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike. Kog lagen i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt løgene. Stil dem tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Flæk agurkerne og fjern kernerne. Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt. Skyl efter ca. 5 min. agurkerne i koldt vand. Pres dem fri for væde i en sigte. Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag