Agurkerelish

Agurkerelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

1 timer

Hjemmelavet agurkerelish er både lækkert og ser rigtig godt ud. Spis det fx til fiskefrikadeller eller pølser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl vand
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 agurker
  • 1 spsk groft salt

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde. Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike. Kog lagen i ca. 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt løgene. Stil dem tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Flæk agurkerne og fjern kernerne. Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt. Skyl efter ca. 5 min. agurkerne i koldt vand. Pres dem fri for væde i en sigte. Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 670 kJ / 160 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag