Ajvar-dip

Ajvar-dip

60+ min Tilbehør

Krydret dip af bagte auberginer og peberfrugter drysset med ost og oliven. Smagen af orienten og sydenlige himmelstrøg. De grillede peberfrugter giver dippen dybde og karakter. Ajvar-dippen som stammer fra Balkan, er for længst nået til Danmark og passer rigtig til vores moderne køkken. Server dippen til salat eller brød. Som byppelse til friske grøntsagsstave, som snacks eller til dit kød.

Mere inspiration

Endnu en skøn sauce, dip - chilipasta til at sætte smag på lidt af hvert.

Velbekomme!
Tip

Hvis du ønsker en mere glat pure, blender du den selvfølgelig bare i længere tid.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3515 kJ / 840 kcal

Næringsindhold pr. 100g

362 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 20,2 % 4,3 g
Kulhydrat: 15,1 % 3,2 g
Fedt: 64,7 % 6,3 g

Ingredienser