Ajvar-dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Krydret dip af bagte auberginer og peberfrugter drysset med ost og oliven. Server dippen til salat, brød, snacks eller kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk, finthakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Prik auberginen med en gaffel og bag den midt i ovnen på en plade med bagepapir - til den er blød. Befri peberfrugterne for frøstol og stilk og skær dem i kvarte. Læg dem med skindsiden opad på en bageplade med alufolie og grill dem øverst i ovnen. Lad dem køle af under et viskestykke. Halvér auberginen og skrab kødet ud i en skål. Mos det groft med en gaffel. Pil skindet af de bagte peberfrugter. Blend peberfrugterne med en stavblender. Bland de to slags mos og tilsæt hvidløg, yoghurt, citronsaft, olie, salt og peber. Smag til.

Smuldr osten, hak de sorte oliven groft og bland det sammen.

Anret ajvar-dippen på et fladt fad og drys osteblandingen på. Pynt med persille.

Bagetid

Ca. 40 min ved 200° - traditionel ovn.

Grill

Ca. 10 min. - eller til skindet er sort.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag