Chilipasta
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Prøv denne opskrift på chilipasta - en uundværlig smagsgiver til retter, der har godt af lidt spark. Brug den i dine røræg, wraps og wokretter. Chilipasta findes i mange udgaver, men i denne har vi lagt vægt på, at du får en stærk chilipasta, der også har en bund af umami. Chilipasta bliver måske fast inventar i dit køleskab, så lav dobbeltportion, når du er i gang.
Ingredienser
Chilipasta
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. ca. 100 g)
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Sambal oelek
|
|
1½ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Fiskesauce
|
Sådan gør du
Chilipasta
Du kan blende din chilipasta, hvis du ønsker en finere konsistens.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1356 kJ / 324 kcal
Næringsindhold pr. 100g
474 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 8,2 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 52,5 % | 14,7 g |
Fedt: | 39,3 % | 5 g |
