8706 kJ / 2081 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 33,6 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 14 g |
Fedt: | 16,7 % | 2,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g
Kvark
|
|
---|---|
2
Æggeblommer
|
|
1 spsk
Sød fransk sennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Pillede løg (ca. 100 g)
|
|
150 g
Syltede agurker
|
|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
1
Uskrællet æble i små tern (ca. 100 g)
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Ristet fuldkornsrugbrød
|
|
---|---|
4
Salatblade, fx iceberg (ca. 75 g)
|
|
4 skiver
Ristet landbrød
|