9096 kJ / 2174 kcal
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 32,9 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 14,6 g |
Fedt: | 16,4 % | 2,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g | |
Æggeblommer
|
2 |
Sød fransk sennep
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Pillede zittauerløg (ca. 100 g)
|
2 |
Syltede agurker
|
150 g |
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
2 |
Uskrællet æble i små tern (ca. 100 g)
|
1 |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
500 g |
---|---|
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Ristet fuldkornsrugbrød
|
4 skiver |
---|---|
Salatblade, fx iceberg (ca. 75 g)
|
4 |
Ristet landbrød
|
4 skiver |