And i airfryer
1 time
•
Arbejdstid: 10 min

At tilberede and i airfryer er en genial måde at få en både sprød og saftig and med minimalt besvær. Opskriften giver knasende sprødt skind, saftige lår og let rosastegt bryst - du får her en virkelig veltilberedt and på meget højt niveau.

Ingredienser
2 personer
2 Andelår | |
---|---|
1 Andebryst med skind | |
2 tsk Fint salt | |
2 Løg i grove stykke | |
3 Fed hvidløg | |
3 Laurbærblade | |
10 kviste Frisk timian og/eller andre krydderurter | |
10 Peberkorn | |
1 Grøntsagsbouillon terning | |
1 liter Vand |
Sådan gør du
Bedømmelse
Ønsker du et mere gennemstegt andebryst, så giv det mellem 20 - 24 min. alt efter størrelse.
Størrelsen på andebryster kan variere, derfor varierer tilberedningstiden også. Men 17 min. er en god rettesnor.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11767 kJ / 2812 kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 2,1 % | 0,6 g |
Fedt: | 78,8 % | 9,7 g |