And i airfryer
1 time
•
Arbejdstid: 10 min
•
At tilberede and i airfryer er en genial måde at få en både sprød og saftig and med minimalt besvær. Opskriften giver knasende sprødt skind, saftige lår og let rosastegt bryst - du får her en virkelig veltilberedt and på meget højt niveau.
Ingredienser
|
2
Andelår
|
|
|---|---|
|
1
Andebryst med skind
|
|
|
2 tsk
Fint salt
|
|
|
2
Løg i grove stykke
|
|
|
3
Fed hvidløg
|
|
|
3
Laurbærblade
|
|
|
10 kviste
Frisk timian og/eller andre krydderurter
|
|
|
10
Peberkorn
|
|
|
1
Grøntsagsbouillon terning
|
|
|
1 liter
Vand
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ønsker du et mere gennemstegt andebryst, så giv det mellem 20 - 24 min. alt efter størrelse.
Størrelsen på andebryster kan variere, derfor varierer tilberedningstiden også. Men 17 min. er en god rettesnor.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
563 kJ / 135 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 12 g |
| Kulhydrat: | 0,7 g |