Ca. 55 min. ved 175° - traditionel ovn.
Vil du have frostingen helt skarp i kanten, kan du smøre den på med en varm paletkniv.
Er du mere til mørk chokolade, så udskift mælkechokoladen til en mørk variant - med eller uden orange - dit valg.
25536 kJ / 6103 kcal
1360 kJ / 325 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 4,6 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 52,2 % | 41,8 g |
Fedt: | 43,2 % | 15,9 g |
Chokoladekage er bare godt - meget chokoladekage er meget godt :)
Æg
|
3 |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
225 g |
Kakaopulver
|
5 spsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
2 dl |
Grofthakket lys orangechokolade
|
100 g |
Smør - smeltet
|
150 g |
Lys orangechokolade i mindre stykker
|
100 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
100 g |
Flormelis (ca. 4 dl)
|
200 g |
Kakaopulver
|
2 spsk |
Vaniljesukker
|
½ tsk |
Mælk
|
2 spsk |
Friske blåbær
|
150 g |
---|---|
Friske hindbær
|
150 g |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|