Asiatiske kyllingespyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Kyllingespyd penslet med en god glace af sød chilisauce og sesamfrø.

Ingredienser

Antal portioner

  • 16 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 25 g smør
  • 4 kyllingefileter
  • 1 tsk groft salt

Grillsauce

  • 25 g smør
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk sesamfrø

Dressing

  • ¾ liter skyllet egeløvsalat revet i grove stykker
  • ¾ liter renset rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg de 16 bambusspyd i koldt vand i ca. ½ time.

Rens kyllingefileterne og skær dem i 16 stykker på langs. Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingefileterne med salt og steg dem, knap færdige, i ca. 3 min. - vend af og til. Lad dem køle af.

Grillsauce

Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt chilisauce og sesamfrø.

Dressing

Rør fraiche sammen med appelsinsaft og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Træk kyllingefileterne på spyd og pensl dem med grillsaucen. Læg dem på en plade med alufolie og grill dem øverst i ovnen.

Ved serveringen

Anret de asiatiske kyllingespyd på en bund af salat og server dressingen til.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Hvidvin med sødme og krydderi, fx. på druen gewürztraminer Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til kylling