Auberginedip

Bedømmelse

(6 vurderinger)

45 min

Auberginedip kender vi fra Middelhavslandene. Smager også godt til kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 auberginer
  • 2 tsk groft salt
  • 1 dl rapsolie
  • 1 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 ristede pitabrød (ca. 300 g)

Pynt

  • bredbladet persille
  • paprika

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i ca. 20 min. Skyl og tør herefter aubergineskiverne. Lad rapsolien blive varm i en pande og steg hver skive ca. 3 min. på hver side - steg af flere omgange og lad dem køle af. Kom aubergineskiverne, fraiche, hvidløg, spidskommen, salt og peber i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. - eller til blandingen er sammenhængende. Fordel auberginedippen i et fad. Pynt med persille og drys med paprika.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 50 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: