Auberginedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Auberginedip kender vi fra Middelhavslandene. Smager også godt til kød eller fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 4 ristede pitabrød (ca. 300 g)

Pynt

  • bredbladet persille
  • paprika

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i ca. 20 min. Skyl og tør herefter aubergineskiverne. Lad rapsolien blive varm i en pande og steg hver skive ca. 3 min. på hver side - steg af flere omgange og lad dem køle af. Kom aubergineskiverne, fraiche, hvidløg, spidskommen, salt og peber i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. - eller til blandingen er sammenhængende. Fordel auberginedippen i et fad. Pynt med persille og drys med paprika.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag