Auberginedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Auberginedip kender vi fra Middelhavslandene. Smager også godt til kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 4 ristede pitabrød (ca. 300 g)

Pynt

  • bredbladet persille
  • paprika

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i ca. 20 min. Skyl og tør herefter aubergineskiverne. Lad rapsolien blive varm i en pande og steg hver skive ca. 3 min. på hver side - steg af flere omgange og lad dem køle af. Kom aubergineskiverne, fraiche, hvidløg, spidskommen, salt og peber i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. - eller til blandingen er sammenhængende. Fordel auberginedippen i et fad. Pynt med persille og drys med paprika.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: