Aubergineruller med mozzarella
60+ min

Aubergineruller med mozzarella

Server auberginerullerne som vegetarret med groft brød. Lav evt. en dressing af yoghurt til.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Aubergineruller med mozzarella

Server auberginerullerne som vegetarret med groft brød. Lav evt. en dressing af yoghurt til.

Antal portioner
  • 3 auberginer
  • 2¾ spsk olie til stegning
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fyld

Tilbehør

  • 240 g groft brød og 1 kg kartoffelsalat med oliedressing - se vedhæftede

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Skær auberginerne i skiver på langs. Hver aubergine skal give ca. 5 skiver - endeskiverne kasseres. Pensl skiverne med olie og steg dem ganske let gyldne på en teflon- eller grillpande. Drys med salt og peber. Lad dem ligge og køle af på fedtsugende køkkenrulle.

Fyld

Vend osten med sammenpisket æg og krydderier. Fordel fyldet på aubergineskiverne og rul dem sammen til ruller. Luk med kødnåle. Læg dem i et fad med køkkenrulle i bunden, da de safter.

Grill auberginerullerne på havegrillen - til de får farve. Serveres med en kartoffelsalat og brød.

Tip

Lav evt. en dressing af yoghurt smagt til med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 37 %
Print