Aubergineruller med mozzarella

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Server auberginerullerne som vegetarret med groft brød. Lav evt. en dressing af yoghurt til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 auberginer
  • 2¾ spsk olie til stegning
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fyld

Tilbehør

  • 240 g groft brød og 1 kg kartoffelsalat med oliedressing - se vedhæftede

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i skiver på langs. Hver aubergine skal give ca. 5 skiver - endeskiverne kasseres. Pensl skiverne med olie og steg dem ganske let gyldne på en teflon- eller grillpande. Drys med salt og peber. Lad dem ligge og køle af på fedtsugende køkkenrulle.

Fyld

Vend osten med sammenpisket æg og krydderier. Fordel fyldet på aubergineskiverne og rul dem sammen til ruller. Luk med kødnåle. Læg dem i et fad med køkkenrulle i bunden, da de safter.

Grill auberginerullerne på havegrillen - til de får farve. Serveres med en kartoffelsalat og brød.

Tip

Lav evt. en dressing af yoghurt smagt til med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: