Aubergineruller med mozzarella

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Server auberginerullerne som vegetarret med groft brød. Lav evt. en dressing af yoghurt til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 auberginer
  • 2¾ spsk olie til stegning
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fyld

Tilbehør

  • 240 g groft brød og 1 kg kartoffelsalat med oliedressing - se vedhæftede

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær auberginerne i skiver på langs. Hver aubergine skal give ca. 5 skiver - endeskiverne kasseres. Pensl skiverne med olie og steg dem ganske let gyldne på en teflon- eller grillpande. Drys med salt og peber. Lad dem ligge og køle af på fedtsugende køkkenrulle.

Fyld

Vend osten med sammenpisket æg og krydderier. Fordel fyldet på aubergineskiverne og rul dem sammen til ruller. Luk med kødnåle. Læg dem i et fad med køkkenrulle i bunden, da de safter.

Grill auberginerullerne på havegrillen - til de får farve. Serveres med en kartoffelsalat og brød.

Tip

Lav evt. en dressing af yoghurt smagt til med salt og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: