Bacon i ovn
20 min
•
Bacon i ovn - så nemt, hurtigt , sprødt og lækkert. Når du steger bacon i ovn, så oser det mindre i køkkenet, og du har frie hænder til andre gøremål i køkkenet. Bacon skal sættes i en kold ovn - og du behøver ikke vende i det undervejs.
Ingredienser
Bacon i ovn
|
125 g
Bacon i skiver
|
|---|
Sådan gør du
Bacon i ovn
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fylde pladen op med baconskiver, men de må ikke lappe over hinanden. Prøv evt. at drysse timian eller en anden krydderurt på skiverne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1441 kJ / 345 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 13,4 g |
| Fedt: | 32,8 g |
| Kulhydrat: | 0 g |