Bagt kuller på græskar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig fiskeret....og fisk må vi jo gerne spise meget mere af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 hokkaido græskar (ca. ¾ kg)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g kullerfileter eller anden hvid fisk, fx sej, torsk eller lange
  • ¾ tsk groft salt

"Pesto"

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask græskarret godt, flæk det og fjern kernerne. Skær græskarret i halve, tynde skiver og læg dem i et ovnfast fad (ca. 21 x 28 cm). Dryp med citronsaft og drys med chili, hvidløg og salt. Bag græskarrene midt i ovnen. Tag fadet ud efter ca. 10 min., læg fiskestykkerne på græskarrene og drys fisken med salt. Bag græskar og fisk færdig.

"Pesto"

Kom basilikumblade, salt og de 2 spsk fløde i en hurtighakker. Hak til "pestoen" er ensartet.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog spaghettien i ca. 8 min. til den er mør uden at være blød. Tag et par dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom den tilbage i gryden sammen med fløde, salt og peber. Varm godt igennem, tilsæt basilikum og smag til - tilsæt evt. lidt kogevand, hvis du synes spaghettien er for tør.

Pynt fiskestykkerne med "pestoen" og server græskar og fisk sammen med spaghettien.

Bagetid for græskar

Ca. 10 min. ved 250° - varmluft.

Bagetid for græskar og kuller

Ca. 8 min. ved 250° - varmluft.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag