Ca. 25 min. ved 250° - traditionel ovn.
Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
9608 kJ / 2296 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 33 % | 3,5 g |
Kolde, kogte kartofler i tern
|
1 kg |
---|---|
Smeltet smør
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Renset lyssejfilet uden skind
|
500 g |
---|---|
Smeltet smør
|
1 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 300 g)
|
3 |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
3 spsk |
Gulerødder i tynde, halve skrå skiver (ca. 300 g)
|
6 |
Salatost i tern - afdryppet
|
200 g |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Græskarkerner
|
3 spsk |