Bagt sej med æble-gulerodssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg kolde, kogte kartofler i tern
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g renset lyssejfileter uden skind
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt

Æble-gulerodssalat

  • 3 rødkindede æbler i tynde både (ca. 300 g)
  • 3 spsk friskpresset limesaft
  • 6 gulerødder i tynde, halve skrå skiver (ca. 300 g)
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% - afdryppet Salatost i tern 3%
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk græskarkerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartoflerne med fedtstof og fordel dem i den ene side af en plade med bagepapir - gør plads til fiskefadet. Drys kartoflerne med salt og peber og bage dem midt i ovnen.

Del sejfileten i 8 lige store stykker og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med fedtstof og drys med limeskal og salt. Bag fisken ved siden af kartoflerne de sidste 8 min.

Æble-gulerodssalat

Vend imens æblerne med limesaft og de øvrige ingredienser. Smag æble-gulerodssalaten til og server den til den bagte sejfilet, skyen fra fadet og de brasede kartofler.

Bagetid for kartofler

Ca. 25 min. ved 250° - traditionel ovn.

Bagetid for sej

Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag