Bagt sej med æble-gulerodssalat
45 min
•
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.
Ingredienser
1 kg
Kolde, kogte kartofler i tern
|
|
---|---|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Renset lyssejfilet uden skind
|
|
---|---|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Æble-gulerodssalat
3
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 300 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
6
Gulerødder i tynde, halve skrå skiver (ca. 300 g)
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
3 spsk
Græskarkerner
|
Sådan gør du
Æble-gulerodssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9608 kJ / 2296 kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 33 % | 3,5 g |