Bagt torsk med cherrytomater og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveres med ris.

Ingredienser

Antal portioner

Drys

  • 2 spsk hakket kruspersille
  • 1½ tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 små knuste fed hvidløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 200 g dampede forårsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl torskekødet og tør det i køkkenrulle. Skær fileten i fire stykker. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne. Drys med salt og peber. Fordel osteskiverne på fisken. Bag retten midt i ovnen.

Drys

Bland persille sammen med appelsinskal og hvidløg. Drys det over de bagte fiskestykker og server ris og forårsløg ved siden af.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: