Bagt torsk med cherrytomater og ost
45 min

Bagt torsk med cherrytomater og ost

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveres med ris.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagt torsk med cherrytomater og ost

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveres med ris.

Antal portioner

Drys

  • 2 spsk hakket kruspersille
  • 1½ tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 små knuste fed hvidløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 200 g dampede forårsløg

Fremgangsmåde:

Skyl torskekødet og tør det i køkkenrulle. Skær fileten i fire stykker. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne. Drys med salt og peber. Fordel osteskiverne på fisken. Bag retten midt i ovnen.

Drys

Bland persille sammen med appelsinskal og hvidløg. Drys det over de bagte fiskestykker og server ris og forårsløg ved siden af.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 16 %
Print