Bagt torsk med cherrytomater og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveret med nye kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g torskefilet
  • 25 g smør
  • 600 g cherrytomater
  • 200 g forårsløg i skrå stykker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Appelsingremolata

  • 1 dl hakket kruspersille
  • 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 150 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl torskekødet og tør det i køkkenrulle. Skær fileten i fire stykker. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne sammen med forårsløgene. Drys med salt og peber.

Appelsingremolata

Bland persille, appelsinskal og hvidløg godt sammen - gem lidt til pynt. Vend osten i resten af persilledrysset og fordel det over torsken. Bag retten midt i ovnen. Pynt med persilledrys og server med nye kogte kartofler.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag