Bagt torsk med cherrytomater og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveret med nye kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g torskefilet
  • 25 g smør
  • 600 g cherrytomater
  • 200 g forårsløg i skrå stykker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Appelsingremolata

  • 1 dl hakket kruspersille
  • 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 150 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl torskekødet og tør det i køkkenrulle. Skær fileten i fire stykker. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne sammen med forårsløgene. Drys med salt og peber.

Appelsingremolata

Bland persille, appelsinskal og hvidløg godt sammen - gem lidt til pynt. Vend osten i resten af persilledrysset og fordel det over torsken. Bag retten midt i ovnen. Pynt med persilledrys og server med nye kogte kartofler.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: