Bagt torsk med cherrytomater og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Ét fad med fisk og grønt - det er da nemt!. Serveret med nye kartofler.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g torskefilet
  • 25 g smør
  • 600 g cherrytomater
  • 200 g forårsløg i skrå stykker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Appelsingremolata

  • 1 dl hakket kruspersille
  • 2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 150 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl torskekødet og tør det i køkkenrulle. Skær fileten i fire stykker. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne sammen med forårsløgene. Drys med salt og peber.

Appelsingremolata

Bland persille, appelsinskal og hvidløg godt sammen - gem lidt til pynt. Vend osten i resten af persilledrysset og fordel det over torsken. Bag retten midt i ovnen. Pynt med persilledrys og server med nye kogte kartofler.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: