Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Vil du have ekstra smag på retten, passer det godt med lidt stødt spidskommen sammen med gulerødderne.
6314 kJ / 1509 kcal
281 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 36,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 10,7 % | 0,8 g |
Du kan også servere knuste kartofler til torsken.
750 g
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Torsk
|
|
---|---|
10 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Rasp, fx pankorasp
|
|
3 spsk
Finthakkede krydderurter, fx persille, purløg eller kørvel
|
600 g
Kogte gulerødder i skiver
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakkede krydderurter, fx persille, purløg eller kørvel
|