Bagt torsk med kold citroncreme

Bedømmelse

(6 vurderinger)

45 min

Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en cremet, kold citroncreme.

Ingredienser

Antal portioner

Knuste kartofler

  • 750 g skrællede kartofler
  • 1 tsk groft salt

Citroncreme

Bagt torsk

  • 600 g torsk
  • 10 g smør - smeltet
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl rasp, fx pankorasp
  • ½ dl finthakket krydderurter, fx purløg, kørvel eller persille

Tilbehør

  • 600 g kogte gulerødder i skiver
  • ½ dl finthakket krydderurter, fx purløg, kørvel eller persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Knuste kartofler

Kog kartoflerne til de er møre - gem kogevandet. Knus kartoflerne let og tilsæt salt og lidt kogevand. Smag til.

Citroncreme

Pisk flødefraichen til skum og vend citronskal, salt og peber i. Smag til og stil cremen tildækket i køleskabet til serveringen.

Bagt torsk

Del fisken i 4 stykker og læg dem i et ovnfast fad. Pensl med smør og drys med salt. Bland rasp og krydderurter, fordel det på torsken og bag den midt i ovnen.

Tilbehør

Vend gulerødder og krydderurter sammen og server dem sammen med torsk, knuste kartofler og citroncreme.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

ådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: