Bagt torsk med kold citroncreme

Bagt torsk med kold citroncreme

45 min Hovedret

Bagt torsk med citroncreme har lidt af det hele. En lækker bagt fisk med sprød topping og en dejlig syrlig creme. Hertil gulerødder, der lige får lidt ekstra med krydderurter og endelig kartofler, der befinder sig et sted mellem kogte kartofler og kartoffelmos. Server bagt torsk med kold citroncreme en efterårs- eller vinterdag, når rodfrugterne er på toppen og torsken er bedst. Det er den i de måneder, der indeholde bogstavet R, altså januar, februar, marts, april, september, oktober, november og december.

Mere inspiration

Du kan også servere knuste kartofler til torsken.

Velbekomme!
Tip

Vil du have ekstra smag på retten, passer det godt med lidt stødt spidskommen sammen med gulerødderne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7708 kJ / 1842 kcal

Næringsindhold pr. 100g

343 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 33,8 % 6,8 g
Kulhydrat: 48,6 % 9,8 g
Fedt: 17,6 % 1,6 g

Ingredienser