Gratinerede cannelloni med løvstikke
1 time
•
Den friske, let syrlige sauce henover de fyldte cannelloni kan minde lidt om den sauce, der er i en musaka. Løvstikke har en ret kort sæson. Du kan skifte den ud med koriander, persille, basilikum eller dild.
Ingredienser
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
250 g
Rensede spinatblade
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 spsk
Hakkede friske løvstikkeblade
|
|
400 g
Tomater i både
|
|
|---|---|
|
3
Hakkede rødløg (ca. 200 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Friske lasagneplader
|
|
|
2
Æg
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Kvark eller creme fraiche
|
Spinatsalat
|
150 g
Rensede babyspinatblade
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Hakkede friske løvstikkeblade
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Spinatsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
325 kJ / 78 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 8,4 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 4,4 g |