Bagte rabarber med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Bagte rabarber

  • 250 g rabarber i mindre stykker
  • 3 spsk lys muscovadosukker
  • 25 g mandler
  • 2 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte rabarber

Fordel rabarber og sukker i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. Fordel mandlerne i et andet lille ovnfast fad og bag dem ved siden af rabarberne. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Hak mandlerne groft og lad dem køle af.

Hæld det syrnede produkt i 2 skåle og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: