Bagte rabarber med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Bagte rabarber

  • 250 g rabarber i mindre stykker
  • 3 spsk lys muscovadosukker
  • 25 g mandler
  • 2 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte rabarber

Fordel rabarber og sukker i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. Fordel mandlerne i et andet lille ovnfast fad og bag dem ved siden af rabarberne. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Hak mandlerne groft og lad dem køle af.

Hæld det syrnede produkt i 2 skåle og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: