Bagte rabarber med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Bagte rabarber

  • 250 g rabarber i mindre stykker
  • 3 spsk lys muscovadosukker
  • 25 g mandler
  • 2 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte rabarber

Fordel rabarber og sukker i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. Fordel mandlerne i et andet lille ovnfast fad og bag dem ved siden af rabarberne. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Hak mandlerne groft og lad dem køle af.

Hæld det syrnede produkt i 2 skåle og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: