Bagte rabarber med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Bagte rabarber

  • 250 g rabarber i mindre stykker
  • 3 spsk lys muscovadosukker
  • 25 g mandler
  • 2 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte rabarber

Fordel rabarber og sukker i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. Fordel mandlerne i et andet lille ovnfast fad og bag dem ved siden af rabarberne. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Hak mandlerne groft og lad dem køle af.

Hæld det syrnede produkt i 2 skåle og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag