Bagte rodfrugter med skyrdressing

45 min
Bagte rodfrugter med skyrdressing

En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.

Ingredienser

Skyrdressing

2 dl Skyr naturel
1 spsk Sød chilisauce
1 tsk Akaciehonning
1 Lille knust fed hvidløg
½ tsk Groft salt

Hertil

1 kg Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri

Sådan gør du

Skyrdressing

  • Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2161 kJ / 516 kcal

Næringsindhold pr. 100g

175 kJ / 42 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24,7 % 2,5 g
Kulhydrat: 69,5 % 7,2 g
Fedt: 5,8 % 0,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/bagte-rodfrugter-med-skyrdressing/