Bananmuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

1 timer

Velegnet til kagebordet - kan også laves med chokoladestykker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 12 stk.

Antal portioner

Pynt

  • sigtet flormelis
  • citronskal (usprøjtet) i strimler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille, tykbundet gryde. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Skræl bananerne og mos dem, fx med en gaffel (ca. 150 g mos). Kom bananmos, yoghurt, det let afkølede smør og citronskal i æggeblandingen. Bland mel og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i blandingen. Hæld dejen i 12 smurte muffinsforme - ca. ¾ dl dej pr. form. Bag kagerne midt i ovnen. Prik de bagte muffins med fx en kødnål og fordel citronsaften over dem. Lad de bagte muffins køle lidt af i formene - på en bagerist. Vend dem ud og server dem lune, pyntet med flormelis og citronskal.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for citronskal og -saft kan man tilsætte dejen 100 g grofthakket mørk chokolade.
Pynt de 12 muffins med flormelis.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag