Bananmuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

1 timer

Bananmuffins med mørk chokolade. Lækre svampede bananmuffins som er nemme at lave og gode at tage med på farten!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 12 stk.

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 moste bananer (ca. 150 g)
  • 3 dl Cheasy® yoghurt med fersken & passionsfrugt 0,1% Yoghurt fersken/passionsfrugt 0,1%
  • 1½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • 1½ tsk bagepulver
  • 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • sigtet flormelis
  • citronskal (usprøjtet) i strimler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille, tykbundet gryde. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Kom bananmos, yoghurt, smør og citronskal i æggeblandingen. Bland mel og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i blandingen. Rør dejen let sammen med en dejskraber og vend chokoladestykkerne i. Rør ikke for længe - dejen må gerne være klumpet. Fordel dejen i 16-18 smurte muffinsforme - ca. ¾ dl dej pr. form. Bag kagerne midt i ovnen. Lad de bagte muffins køle lidt af i formene - på en bagerist. Vend dem ud og server dem lune, pyntet med flormelis og citronskal.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for citronskal og -saft kan man tilsætte dejen 100 g grofthakket mørk chokolade.
Pynt de 12 muffins med flormelis.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag