Bao med chilistegt kylling
25 min
•
Bao med chilistegt kylling, sprøde grøntsager og en cremet ingefærdressing. En skøn smagskombination af sødt, krydret og friskt – toppet med koriander og peanuts. En oplagt gæsteret, hvor alle selv kan fylde deres bao med det, de bedst kan lide.
Ingredienser
Ingefærdressing
|
1½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Chilistegt kylling
|
400 g
Kyllingebrystfileter
|
|
|---|---|
|
1 dl
Sød chilisauce
|
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
Server med
|
16
Lune Bao buns
|
|
|---|---|
|
150 g
Fintsnittet spidskål
|
|
|
150 g
Gulerødder i tynde stave
|
|
|
½
Agurk i skiver
|
|
|
2 dl
Korianderblade
|
|
|
50 g
Finthakkede peanuts
|
Sådan gør du
Ingefærdressing
Chilistegt kylling
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 8,6 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 16,9 g |