Barbecue dip

10 min
Barbecue dip

Skøn rød dip med forårsløg og barbecuesmag. Perfekt som dip til chips, snackgrønt - eller som burgerdressing.

Ingredienser

¼ bundt Forårsløg (ca. 25 g)
2 dl Creme fraiche
2 tsk Koncentreret tomatpuré
2 tsk Barbecuesauce
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rens forårsløgene og skær ringe af den grønne ende. Hak resten af forårsløgene fint.
  • Vend cremefraichen sammen med de hakkede løg, tomatpuré, barbecuesauce, salt og peber. Smag til.
  • Pynt med ringe af forårsløg og drys med sort peber.
  • Sæt dippen tildækket på køl til servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1433 kJ / 342 kcal

Næringsindhold pr. 100g

569 kJ / 136 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 8,5 % 2,9 g
Kulhydrat: 14 % 4,7 g
Fedt: 77,5 % 11,9 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/barbecue-dip/