Bearnaisesauce, næsten ægte
15 min
•
&format=webp)
Hjemmelavet bearnaisesauce er bare et hit! Skal det være ekstra godt, skal det være hjemmelavet bearnaisesauce - og her er en opskrift på en næste ægte af slagsen. Der er ikke fløde i en helt klassisk bearnaisesauce, men det gør den nemmere at håndtere - og du risikerer ikke at bearnaisesaucen skiller.
Ingredienser
Bearnaisesauce
125 g
Smør
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Bearnaiseessens
|
|
2 spsk
Hakkede estragonblade
|
Sådan gør du
Bearnaisesauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1784 kJ / 426 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 45,7 g |
Kulhydrat: | 2,1 g |
