Bearnaisesauce, skiller aldrig

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

15 min

Hvis du vil lave din egen bearnaisesause er her grundopskriften - denne skiller aldrig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 1½ spsk bearnaiseessens
  • ¼ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g koldt smør i mindre stykker
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk finthakkede friske estragonblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Tilsæt bearnaiseessens, sukker og salt. Tag gryden af varmen og pisk koldt smør, æggeblomme og estragon i. Smag bearnaisesaucen til.

Tip

I stedet for frisk estragon kan man bruge ½ tsk tørret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise

Andre gode forslag