Bearnaisesauce, skiller aldrig

Bedømmelse

(33 vurderinger)

15 min

Hvis du vil lave din egen bearnaisesause er her grundopskriften - denne skiller aldrig!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 1½ spsk bearnaiseessens
  • ¼ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g koldt smør i mindre stykker
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk finthakket estragon

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Tilsæt bearnaiseessens, sukker og salt. Tag gryden af varmen og pisk koldt smør, æggeblomme og estragon i. Smag bearnaisesaucen til.

Tip

I stedet for frisk estragon kan man bruge ½ tsk tørret.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 53 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise