Bearnaisesauce, skiller aldrig - Opskrifter - Arla

Bearnaisesauce, skiller aldrig

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

15 min

Hvis du vil lave din egen bearnaisesause er her grundopskriften - denne skiller aldrig!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 1½ spsk bearnaiseessens
  • ¼ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g koldt smør i mindre stykker
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk finthakkede friske estragonblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Tilsæt bearnaiseessens, sukker og salt. Tag gryden af varmen og pisk koldt smør, æggeblomme og estragon i. Smag bearnaisesaucen til.

Tip

I stedet for frisk estragon kan man bruge ½ tsk tørret.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise