Beignetdej
30 min
•
)
Beignetdej bruges til fritering af alt fra fisk, grøntsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller grøntsagerne sprøde og uimodståelige.
Ingredienser
Beignetdej
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
50 g
Majsstivelse (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 dl
Øl eller vand
|
|
1
Æg
|
½ liter
Fritureolie eller anden neutral olie, fx rapsolie (ikke koldpresset)
|
|
---|---|
350 g
Torskefilet i mindre stykker
|
Sådan gør du
Beignetdej
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20693 kJ / 4946 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1936 kJ / 463 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 6 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 8,6 % | 9,8 g |
Fedt: | 85,4 % | 44,7 g |
