Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Temaer
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Beignetdej
Beignetdej
30 min
•
Kommentarer
Beignetdej bruges til fritering af alt fra fisk, grøntsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller grøntsagerne sprøde og uimodståelige.
Sådan gør du
Beignetdej
Bland mel, majsstivelse, bagepulver og salt i en skål.
Rør halvdelen af væsken i og pisk dejen glat.
Tilsæt resten af væsken og ægget og pisk dejen luftig.
Varm olien til 180° i en lille gryde.
Dyp fiskestykkerne i dejen og steg dem i olien ca. 3 min. - eller til de har en fin gylden farve. Vend dem undervejs.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med flagesalt og server straks.
Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20693 kJ / 4946 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1936 kJ / 463 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,3 g
Protein:
6 %
6,8 g
Kulhydrat:
8,6 %
9,8 g
Fedt:
85,4 %
44,7 g
Ingredienser
Beignetdej
Hvedemel (ca. 1 dl)
60 g
Majsstivelse (ca. 1 dl)
50 g
Bagepulver
1 tsk
Fint salt
½ tsk
Øl eller vand
1 dl
Æg
1
Fritureolie eller anden neutral olie, fx rapsolie (ikke koldpresset)
½ liter
Torskefilet i mindre stykker
350 g
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise