Blinis med rogn og cremefraiche

Blinis med rogn og cremefraiche

60+ min Forret
Imponer dine gæster ved at servere hjemmelavede, dekorative og portionsanrettede blinis med stenbiderrogn, ørredrogn eller røget laks. Blinis er en specialitet fra det russiske køkken. Blinien er en lille salt pandekage med gær, boghvedemel og hvedemel og den steges i en særlig pande, 12-15 cm i diameter. Disse blinis er endnu mindre - så det næsten kun en meget lækker mundfuld.
Mere inspiration

Mod på flere blinis - så prøv disse.

Velbekomme!
Tip

I stedet for lakserogn kan du bruge stenbiderrogn, ørredrogn eller fersk røget laks.

Tilberedningstip

Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9689 kJ / 2316 kcal

Næringsindhold pr. 100g

832 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 12,2 % 6 g
Kulhydrat: 37,1 % 18,2 g
Fedt: 50,7 % 11,4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise