Blinis med rogn og cremefraiche

60+ min Forret

Imponer dine gæster ved at servere hjemmelavede, dekorative og portionsanrettede blinis med stenbiderrogn, ørredrogn eller røget laks. Blinis er en specialitet fra det russiske køkken. Blinien er en lille salt pandekage med gær, boghvedemel og hvedemel og den steges i en særlig pande, 12-15 cm i diameter. Disse blinis er endnu mindre - så det næsten kun en meget lækker mundfuld.

Blinis med rogn og cremefraiche
Mere inspiration

Mod på flere blinis - så prøv disse.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9689 kJ / 2316 kcal

Næringsindhold pr. 100g

832 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 12,2 % 6 g
Kulhydrat: 37,1 % 18,2 g
Fedt: 50,7 % 11,4 g
Tip

I stedet for ørredrogn kan du bruge stenbiderrogn eller fersk røget laks.

Tilberedningstip

Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser