Blød nougat med hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

En flot og sødmefyldt lille bid. Den går godt til eftermiddagskaffen eller som en del af en dessertbuffet.

Ingredienser

30 stk. pr portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 50 g hakkede hasselnøddekerner
  • ¼ tsk stødt nellike
  • 250 g blød nougat
  • 1 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 30 små folieforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Blød nougat med hasselnødder

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom nødder og stødt nellike i og rist nødderne ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Hæld nødderne ud på en tallerken og lad dem køle af. Skær nougaten i tynde skiver og mos den blød med en gaffel. Ælt de afkølede nødder og appelsinsaft i nougaten og smag til. Fyld 2 tsk af nougatblandingen i hver folieform og stil dem tildækkede i køleskabet til næste dag. Server nougatkonfekten kold.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: