Blød nougat med hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

En flot og sødmefyldt lille bid. Den går godt til eftermiddagskaffen eller som en del af en dessertbuffet.

Ingredienser

30 stk. pr portion

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 50 g hakkede hasselnøddekerner
  • ¼ tsk stødt nellike
  • 250 g blød nougat
  • 1 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 30 små folieforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Blød nougat med hasselnødder

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom nødder og stødt nellike i og rist nødderne ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Hæld nødderne ud på en tallerken og lad dem køle af. Skær nougaten i tynde skiver og mos den blød med en gaffel. Ælt de afkølede nødder og appelsinsaft i nougaten og smag til. Fyld 2 tsk af nougatblandingen i hver folieform og stil dem tildækkede i køleskabet til næste dag. Server nougatkonfekten kold.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: