Blød nougat med hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

En flot og sødmefyldt lille bid. Den går godt til eftermiddagskaffen eller som en del af en dessertbuffet.

Ingredienser

30 stk. pr portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 50 g hakkede hasselnøddekerner
  • ¼ tsk stødt nellike
  • 250 g blød nougat
  • 1 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 30 små folieforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Blød nougat med hasselnødder

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom nødder og stødt nellike i og rist nødderne ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Hæld nødderne ud på en tallerken og lad dem køle af. Skær nougaten i tynde skiver og mos den blød med en gaffel. Ælt de afkølede nødder og appelsinsaft i nougaten og smag til. Fyld 2 tsk af nougatblandingen i hver folieform og stil dem tildækkede i køleskabet til næste dag. Server nougatkonfekten kold.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: