Chokoladetrøfler
60+ min

Chokoladetrøfler

Chokoladetrøfler - så gode at de smelter i munden. Byd dine gæster og hvorfor ikke give dem som en gave?
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladetrøfler

Chokoladetrøfler - så gode at de smelter i munden. Byd dine gæster og hvorfor ikke give dem som en gave?

Pynt

  • ¾ dl kakao

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved jævn varme. Hæld fløden heri og bring blandingen i kog. Tilsæt chokolade, farin og de øvrige ingredienser. Rør det sammen ved jævn varme, til chokoladen er smeltet. Hæld trøffelblandingen i en skål og stil den i køleskabet 1 - 1½ time. Lav små toppe med en sprøjtepose med stjernetylle eller tril små kugler.

Sigt kakao over trøflerne og opbevar dem i køleskabet.

Tip

I stedet for kaffe og kardemomme kan du smage til med 2-3 dråber pebermynteolie, 2 spsk cognac, 2 spsk likør eller 1 tsk fintrevet appelsinskal.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 66 %
Print