Chokoladetrøfler - Opskrifter - Arla

Chokoladetrøfler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Chokoladetrøfler - så gode at de smelter i munden. Byd dine gæster og hvorfor ikke give dem som en gave?

Ingredienser

Pynt

  • ¾ dl kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved jævn varme. Hæld fløden heri og bring blandingen i kog. Tilsæt chokolade, farin og de øvrige ingredienser. Rør det sammen ved jævn varme, til chokoladen er smeltet. Hæld trøffelblandingen i en skål og stil den i køleskabet 1 - 1½ time. Lav små toppe med en sprøjtepose med stjernetylle eller tril små kugler.

Sigt kakao over trøflerne og opbevar dem i køleskabet.

Tip

I stedet for kaffe og kardemomme kan du smage til med 2-3 dråber pebermynteolie, 2 spsk cognac, 2 spsk likør eller 1 tsk fintrevet appelsinskal.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: