Bløde forårsruller (spøgelser)
45 min

Bløde forårsruller (spøgelser)

Børnene vil elske denne måde at få grøntsager på!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bløde forårsruller (spøgelser)

Børnene vil elske denne måde at få grøntsager på!

Antal portioner
  • 18 risplader (galetter)
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 275 g)
  • 1 agurk i tynde stave (ca. 375 g)
  • 100 g sukkerærter i tynde strimler
  • 18 halverede forårsløg (ca. 250 g)
  • 2 dl skyllede og tørrede friske korianderblade
  • 400 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 4 hjertesalat - skilt i blade (ca. 150 g)

Sojadressing

  • ¼ dl ketjap manis
  • ¾ spsk sesamolie
  • 1 tsk risvinseddike
  • ½ spsk honning
  • 1 finthakket rød chilipeber
  • sesamfrø
  • ½ dl sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand i en tallerken og dyp en risplade heri i nogle sekunder, til den bliver helt blød. Fyld en risplade af gangen med grøntsager og ost. Fold først den ene side hen over fyldet, derpå side 2 og 3. Tryk dem godt sammen og fordel dem på et fad med hjertesalat. Server resten af grøntsagerne ved siden af.

Sojadressing

Rør imens ketjap, olie, eddike, honning, chili og sesamfrø sammen. Server sojadressingen og chilisaucen i skåle sammen med spøgelserne.

Tips

Spis spøgelserne med pinde eller brug fingrene! Du kan også komme fx rejer i rullerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 52 %
Print