Bløde forårsruller (spøgelser)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Børnene vil elske denne måde at få grøntsager på!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 18 plader rispapir (ca. 180 g)
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 275 g)
  • 1 agurk i tynde stave (ca. 375 g)
  • 100 g sukkerærter i tynde strimler
  • 18 halverede forårsløg (ca. 250 g)
  • 2 dl skyllede og tørrede friske korianderblade
  • 400 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 4 hjertesalat - skilt i blade (ca. 150 g)

Sojadressing

  • ¼ dl ketjap manis
  • ¾ spsk sesamolie
  • 1 tsk risvinseddike
  • ½ spsk honning
  • 1 finthakket rød chilipeber
  • sesamfrø
  • ½ dl sød chilisauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kogende vand i en tallerken og dyp et rispapir heri i nogle sekunder, til den bliver helt blød. Fyld et rispapir af gangen med grøntsager og ost. Fold først den ene side hen over fyldet, derpå side 2 og 3. Tryk dem godt sammen og fordel dem på et fad med hjertesalat. Server resten af grøntsagerne ved siden af.

Sojadressing

Rør imens ketjap, olie, eddike, honning, chili og sesamfrø sammen. Server sojadressingen og chilisaucen i skåle sammen med spøgelserne.

Tip

Spis spøgelserne med pinde eller brug fingrene! Du kan også komme fx rejer i rullerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag