Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.

Ingredienser

Antal portioner

Fennikelyoghurt

Blomkålssalat

  • 500 g blomkål
  • ½ tsk flagesalt
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelyoghurt

Vend fennikel sammen med yoghurt, citronskal og de øvrige ingredienser. Smag til og stil fennikelyoghurten tildækket i køleskabet.

Blomkålssalat

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og drys med salt, dild og mandler. Server med fennikelyoghurt som dressing.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: