Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fennikelyoghurt

Blomkålssalat

  • 500 g blomkål
  • ½ tsk flagesalt
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelyoghurt

Vend fennikel sammen med yoghurt, citronskal og de øvrige ingredienser. Smag til og stil fennikelyoghurten tildækket i køleskabet.

Blomkålssalat

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og drys med salt, dild og mandler. Server med fennikelyoghurt som dressing.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag