Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.

Ingredienser

Antal portioner

Fennikelyoghurt

Blomkålssalat

  • 500 g blomkål
  • ½ tsk flagesalt
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelyoghurt

Vend fennikel sammen med yoghurt, citronskal og de øvrige ingredienser. Smag til og stil fennikelyoghurten tildækket i køleskabet.

Blomkålssalat

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og drys med salt, dild og mandler. Server med fennikelyoghurt som dressing.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: