Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.

Ingredienser

Antal portioner

Fennikelyoghurt

Blomkålssalat

  • 500 g blomkål
  • ½ tsk flagesalt
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelyoghurt

Vend fennikel sammen med yoghurt, citronskal og de øvrige ingredienser. Smag til og stil fennikelyoghurten tildækket i køleskabet.

Blomkålssalat

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og drys med salt, dild og mandler. Server med fennikelyoghurt som dressing.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: