Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt

Bedømmelse

(8 vurderinger)

30 min

Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.

Ingredienser

Antal portioner

Fennikelyoghurt

Blomkålssalat

  • 500 g blomkål
  • ½ tsk flagesalt
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fennikelyoghurt

Vend fennikel sammen med yoghurt, citronskal og de øvrige ingredienser. Smag til og stil fennikelyoghurten tildækket i køleskabet.

Blomkålssalat

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og drys med salt, dild og mandler. Server med fennikelyoghurt som dressing.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: