Frisk blomkålssalat med lime og blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Sprød salat af frisk blomkål, knasende græskarkerner og søde bær med et tvist af syre. Lækkert tilbehør til alverdens retter!

Ingredienser

Antal portioner

  • 40 g ristede græskarkerner
  • 300 g blomkål
  • 100 g friske blåbær
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fløde, limesaft, salt og peber sammen. Stil det tildækket i køleskabet i ca. 10 min.

Rist kerner i en pande ved kraftig varme i ca. 1 min. under omrøring. Rist i yderligere ca. 2 min. ved jævn varme, stadig under omrøring. Hæld kernerne i en skål.

Skær blomkålen i tynde skive (brug evt. et mandolinjern). Anret blomkålen i et stort fad og mariner blomkålsskiverne i flødedressingen. Drys med blåbær, limeskal, koriander og græskarkerner.

Tip

Brug broccoli som et alternativ til blomkålen for at give lidt mere farve til salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: