Klassisk hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sovs - uhm!
17189 kJ / 4108 kcal
751 kJ / 179 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 20,6 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 25,9 % | 11,4 g |
Fedt: | 53,5 % | 10,9 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
600 g |
---|---|
Æg
|
1 |
Rasp
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Sellerisalt
|
¼ tsk |
Knust fed hvidløg
|
½ |
Smør
|
30 g |
2 dl | |
Arla Klovborg® ML 25% (45+)
|
8 skiver |
Små tomater
|
4 |
Rødløg i tynde skiver
|
2 |
---|---|
Æbleeddike
|
1 dl |
Sukker
|
1 dl |
Grøn salat
|
300 g |
---|---|
Flutes
|
240 g |