Ca. 10 min. ved 250°.
15576 kJ / 3723 kcal
705 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,1 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 28,5 % | 11,8 g |
Fedt: | 50,4 % | 9,6 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
600 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Rasp
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¼ tsk
Sellerisalt
|
|
½
Knust fed hvidløg
|
|
30 g
Smør
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
8 skiver
Skæreost
|
|
4
Små tomater
|
2
Rødløg i tynde skiver
|
|
---|---|
1 dl
Æbleeddike
|
|
1 dl
Sukker
|
300 g
Grøn salat
|
|
---|---|
240 g
Flutes
|