Bøf à la Karoline

Bedømmelse

(30 vurderinger)

45 min

Lækre bøffer med smeltet ost og tomat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 240 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og hvidløg. Kødet formes til 12 hakkebøffer, der brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad. Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres, gratineres de i ovnen, til osten er smeltet og let gylden.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 250°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: