Bøf à la Karoline

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

45 min

Lækre bøffer med smeltet ost og tomat.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 240 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og hvidløg. Kødet formes til 12 hakkebøffer, der brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad. Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres, gratineres de i ovnen, til osten er smeltet og let gylden.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 250°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: