Hjemmelavet bøfsandwich er noget, de fleste familiemedlemmer stemmer for kommer på madplanen. Bøfsandwich er egentlig en hakkebøf, der er lagt imellem to stykker brød - oftest i en burgerbolle, og er dermed en variant af en burger. Her har vi valgt at give en opskrift, som er mere sandwich end burger. Bøfsandwich defineres også ved at grøntsagerne er forarbejdet i stedet for rå, og her har vi valgt at lægge bøfsandwichen sammen om en skøn avocadocreme og supplere med sprød gulerodssalat.
Er du til både bøfsandwich og burger - så prøv også denne opskrift
12890 kJ / 3081 kcal
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 22,7 % | 8 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 17,3 g |
Fedt: | 28,4 % | 4,6 g |
Du kan både bruge burgerboller, rugbrød, toastbrød eller andet brød i skiver, som får nyt liv i en brødrister. Avocadocremen er skøn, men du kan gøre det endnu lettere, ved blot at bruge skiver af en frisk avocado sammen med cremefraiche, sennep, mayonnaise efter smag.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.