Du kan forme din bollekagemand/ kone ligesom du ønsker, så hvis du har for meget dej tilbage så bag de ekstra boller ca. 20 min.
Du kan slå dejen sammen til bollekagekonen dagen inden, du skal bruge den. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i 8-24 timer. Tag bollekagekonen ud af køleskabet og lad den efterhæve på køkkenbordet i ca. 1 time. Pensl kagekonen med æg og bag den midt i ovnen.
Du kan sagtens lave din bollekagemad/kone helt færdig flere dage i forvejen. Sæt den afkølede bollekagemand/kone i fryseren og tag den direkte ud fra fryseren på dagen. Du kan med fordel begynde at pynte din kagebollemand/kone, mens den tør op, så sætter glasuren sig hurtigere.
16494 kJ / 3942 kcal
1271 kJ / 304 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 7,6 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 39,5 g |
Fedt: | 39,7 % | 13,6 g |
Her er opskriften på den klassiske kagemand i form af brunsviger.