Kagemand
Ny

Kagemand

60+ min
Fryseegnet

Hjemmelavet kagemand vækker altid glæde, når der skal fejres fødselsdag. Hvad en hjemmelavet kagemand skal være lavet af, er der til gengæld delte meninger om. Så Karolines Køkken lavede en afstemning på Instagram mellem kagemand af brunsviger eller af vandbakkelser. Vandbakkelserne fik 48% af stemmerne og brunsvigeren fik 52%. Så her er han.....kagemand af brunsviger. Den hjemmelavede brunsviger-kagemand er ikke så snasket som bagerens. Til gengæld er den lidt sprød i den søde remonce. Og så kan du jo give den gas med glasur og slik, og så er den vist rigeligt snasket til de fleste.

Mere inspiration

Vil du hellere lave en fin kage af vandbakkelser, er her et forslag.

Velbekomme!
Tip

Kagemanden er bedst, når den er nylavet.

Forbered i god tid

Du kan bage en traditionel brunsviger og pynte den med glasur og slik - den kan gøres næsten klar dagen før, hvis det er en hjælp for dig brunsviger

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18882 kJ / 4513 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1463 kJ / 350 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 5,8 % 5 g
Kulhydrat: 58,8 % 50,6 g
Fedt: 35,4 % 14 g

Ingredienser