Kagemanden er bedst, når den er nylavet.
Du kan bage en traditionel brunsviger og pynte den med glasur og slik - den kan gøres næsten klar dagen før, hvis det er en hjælp for dig brunsviger
18823 kJ / 4499 kcal
1458 kJ / 348 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,1 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 59,4 % | 51 g |
Fedt: | 35,5 % | 14 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
325 g
Hvedemel (ca. 5¾ dl)
|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
150 g
Brun farin
|
100 g
Flormelis
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
100 g
Blandet slik
|
|
100 g
Lakridssnørrebånd til hår
|