Vandbakkelseskrans
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Hjemmelavet vandbakkelseskrans giver med garanti gæsterne smil på læben. Denne vandbakkelskrans er fyldt med hjemmelavet råcreme og pyntet med flormelis og frysetørrede hindbær. Den smager himmelsk! Du kan bruge vandbakkelsesdejen til 16 vandbakkelser, til 2 stænger eller til en kagemand eller kagekone. Brug en sprøjtepose og din fantasi - og pynt efter lyst og anledning.
Ingredienser
Vandbakkelseskrans
2 dl
Vand
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
3
Æg
|
Råcreme
2
Æggeblommer
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
|
½
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Pynt
Flormelis
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|
Sådan gør du
Vandbakkelseskrans
Råcreme
Ved serveringen
Du kan i stedet for en krans lave 16 vandbakkelser (a ca. 2 spsk dej). Bag vandbakkelserne ca. ½ time ved 200°. Pynt dem ca. 100 g smeltet chokolade. Flæk vandbakkelserne og fyld dem med råcreme eller flødeskum.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9708 kJ / 2320 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1129 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 6,7 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 18,2 % | 12,1 g |
Fedt: | 75,1 % | 22,9 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.