Hjemmelavet vandbakkelseskrans giver med garanti gæsterne smil på læben. Denne vandbakkelskrans er fyldt med hjemmelavet råcreme og pyntet med flormelis og frysetørrede hindbær. Den smager himmelsk! Du kan bruge vandbakkelsesdejen til 16 vandbakkelser, til 2 stænger eller til en kagemand eller kagekone. Brug en sprøjtepose og din fantasi - og pynt efter lyst og anledning.
Lækre havregrynskager til eftermiddagskaffen
Du kan i stedet for en krans lave 16 vandbakkelser (a ca. 2 spsk dej). Bag vandbakkelserne ca. ½ time ved 200°. Pynt dem ca. 100 g smeltet chokolade. Flæk vandbakkelserne og fyld dem med råcreme eller flødeskum.
9846 kJ / 2353 kcal
1150 kJ / 275 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 6,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 17,3 % | 11,7 g |
Fedt: | 75,8 % | 23,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.