Lækre havregrynskager til eftermiddagskaffen
Du kan i stedet for en krans lave 16 vandbakkelser (a ca. 2 spsk dej). Bag vandbakkelserne ca. ½ time ved 200°. Pynt dem ca. 100 g smeltet chokolade. Flæk vandbakkelserne og fyld dem med råcreme eller flødeskum.
9893 kJ / 2364 kcal
1150 kJ / 275 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 6,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 17,8 % | 12,1 g |
Fedt: | 75,6 % | 23,5 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Vand
|
2 dl |
---|---|
Smør
|
100 g |
Sukker
|
½ tsk |
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
100 g |
Æg
|
3 |
Æggeblommer
|
2 |
---|---|
Flormelis
|
2 spsk |
Vaniljestang - kornene herfra
|
½ |
¼ liter |
Flormelis
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|