Brusebadsboller

Brusebadsboller

60+ min Morgenmad og brunch
Nemme koldhævede boller når det skal være let at servere nybagte boller til morgenmad. Navnet brusebadsboller hentyder til, at du former bollerne om aftenen og lader dem hæve natten over i køleskabet . Mens du er i brusebad, bager du dem - og på ingen tid er der nybagte boller til morgenmad.
Velbekomme!
Frysetips

Hvis du har for mange brusebadsboller tilbage kan du sagtens fryse dem og spise dem en anden dag. Sæt de afkølede boller i fryseren og tag dem direkte ud fra fryseren i en kold ovn på dagen. Bag boller i ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10217 kJ / 2442 kcal

Næringsindhold pr. 100g

988 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 11,7 % 6,8 g
Kulhydrat: 69,8 % 40,6 g
Fedt: 18,5 % 5 g

Ingredienser