Nemme koldhævede boller når det skal være let at servere nybagte boller til morgenmad. Navnet brusebadsboller hentyder til, at du former bollerne om aftenen og lader dem hæve natten over i køleskabet . Mens du er i brusebad, bager du dem - og på ingen tid er der nybagte boller til morgenmad.
Hvis du har for mange brusebadsboller tilbage kan du sagtens fryse dem og spise dem en anden dag. Sæt de afkølede boller i fryseren og tag dem direkte ud fra fryseren i en kold ovn på dagen. Bag boller i ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
10217 kJ / 2442 kcal
988 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 69,8 % | 40,6 g |
Fedt: | 18,5 % | 5 g |