Boller - koldhævede

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

60+ min

Sprøde og nemme koldhævede boller med en læker krumme. Forbered dejen til de koldhævede boller om aftenen - så er der friskbagte boller til morgenbordet!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kvark og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i 12-24 timer.

Slå dejen godt igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 20 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej (ca. ¾ dl pr. bolle) på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag