Boller - koldhævede

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

60+ min

Sprøde og nemme koldhævede boller med en læker krumme. Forbered dejen til de koldhævede boller om aftenen - så er der friskbagte boller til morgenbordet!

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kvark og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i 12-24 timer.

Slå dejen godt igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 20 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej (ca. ¾ dl pr. bolle) på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: