Boller - koldhævede

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

60+ min

Sprøde og nemme koldhævede boller med en læker krumme. Forbered dejen til de koldhævede boller om aftenen - så er der friskbagte boller til morgenbordet!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kvark og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i 12-24 timer.

Slå dejen godt igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 20 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej (ca. ¾ dl pr. bolle) på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag