Bolsjekager
1 timer

Bolsjekager

Småkager med bismarkstokke er et sikkert hit, blandt store og små
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bolsjekager

Småkager med bismarkstokke er et sikkert hit, blandt store og små

ca. 20 stk.

Antal portioner
  • ½ dl fintmalede bismarcksstokke (rød/hvide pebermynte bolsjer)
  • 100 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 2 spsk sukker
  • 100 g smør
  • lidt æggeblommer eller vand

Pynt

  • fintknuste bismarcksstokke (rød/hvide pebermynte bolsjer)

Fremgangsmåde:

Bland de fintmalede bolsjer med mel og sukker. Findel smørret i blandingen og saml dejen med æggeblomme eller vand. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Stik stjerner og hjerter ud (eller en anden form) og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Drys pynten på når de kommer ud af ovnen - mens de stadig er varme. Lad kagerne køle af.

Bagetid

Ca. 6-8 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 53 %
Print