Bolsjekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Småkager med bismarkstokke er et sikkert hit, blandt store og små

Ingredienser

ca. 20 stk.

Antal portioner

  • ½ dl fintmalede bismarcksstokke (rød/hvide pebermynte bolsjer)
  • 100 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 2 spsk sukker
  • 100 g smør
  • lidt æggeblomme eller vand

Pynt

  • fintknuste bismarcksstokke (rød/hvide pebermynte bolsjer)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de fintmalede bolsjer med mel og sukker. Findel smørret i blandingen og saml dejen med æggeblomme eller vand. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Stik stjerner og hjerter ud (eller en anden form) og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Drys pynten på når de kommer ud af ovnen - mens de stadig er varme. Lad kagerne køle af.

Bagetid

Ca. 6-8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: