Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kødboller
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk hakkede peanuts

Pynt

  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g lunt naanbrød
  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødbollerne midt over og læg dem i en lille bradepande. Rør karrysauce og chilisauce sammen til en dressing og smag evt. til med salt. Kom ca. ½ tsk af dressingen på hver kødbolle og drys dem med peanuts.

Læg feldsalat, bønner, ris, mangofrugt, ost og løg lagvis i et stort fad. Kom resten af dressingen på salaten. Gratiner kødbollerne midt i ovnen og læg de lune kødboller på toppen af salaten. Drys med peber og server salaten med naanbrød og ekstra chilisauce.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: