Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kødboller
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk hakkede peanuts

Pynt

  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g lunt naanbrød
  • sød chilisauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødbollerne midt over og læg dem i en lille bradepande. Rør karrysauce og chilisauce sammen til en dressing og smag evt. til med salt. Kom ca. ½ tsk af dressingen på hver kødbolle og drys dem med peanuts.

Læg feldsalat, bønner, ris, mangofrugt, ost og løg lagvis i et stort fad. Kom resten af dressingen på salaten. Gratiner kødbollerne midt i ovnen og læg de lune kødboller på toppen af salaten. Drys med peber og server salaten med naanbrød og ekstra chilisauce.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: