8360 kJ / 1998 kcal
433 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 19,5 % | 5 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 11,4 g |
Fedt: | 35,6 % | 4,2 g |
2½ dl | |
Dijonsennep
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Kogte tørrede belugalinser (af ca. 200 g rå)
|
400 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 tsk |
Finthakkede bløde, soltørrede tomater i tynde strimler
|
50 g |
Kapers
|
75 g |
Hjertesalat (ca. 100 g)
|
bladene af 1 |
Dampede haricots verts
|
200 g |
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
1 |
Sorte oliven
|
75 g |
Smilende æg
|
4 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Lunt italiensk flute
|
200 g |
---|