11188 kJ / 2674 kcal
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 20,9 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 15,3 g |
Fedt: | 32,5 % | 4,9 g |
2½ dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
400 g
Kogte tørrede belugalinser (af ca. 200 g rå)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
50 g
Finthakkede bløde, soltørrede tomater i tynde strimler
|
|
75 g
Kapers
|
|
1
Hjertesalat
|
|
200 g
Dampede grønne bønner
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
75 g
Kalamataoliven
|
|
4
Smilende æg
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
200 g
Lunt italiensk flute
|
---|