Bønnesalat med champignoner og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Butterbeans er dejlige at marinere, da de optager alle de gode smagsstoffer fra marinaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bønner, dagen før

  • 100 g tørrede bønner, fx butter beans
  • ½ liter vand til iblødsætning
  • ½ liter vand til kogning
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bønner, dagen før

Skyl bønnerne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kasser udblødningsvandet.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom bønnerne i gryden og kog dem ved svag varme og under låg ca. 35 min. eller til de er møre - uden at være kogt ud. Hæld vandet fra bønnerne.

Rør imens en marinade af olie, sennep, citronsaft, salt og peber. Vend de lune bønner i marinaden og lad dem køle lidt af. Læg de marinerede bønner lagvis med champignoner, tomater og ost i et fad. Drys med persille og mandler.

Tips

Mandlerne kan evt. ristes.

Bønnesalaten smager godt til fx stegt laks, hakkebøffer eller koteletter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag