Bønnesalat med champignoner og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Butterbeans er dejlige at marinere, da de optager alle de gode smagsstoffer fra marinaden.

Ingredienser

Antal portioner

Bønner, dagen før

  • 100 g tørrede bønner, fx butter beans
  • ½ liter vand til iblødsætning
  • ½ liter vand til kogning
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bønner, dagen før

Skyl bønnerne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kasser udblødningsvandet.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom bønnerne i gryden og kog dem ved svag varme og under låg ca. 35 min. eller til de er møre - uden at være kogt ud. Hæld vandet fra bønnerne.

Rør imens en marinade af olie, sennep, citronsaft, salt og peber. Vend de lune bønner i marinaden og lad dem køle lidt af. Læg de marinerede bønner lagvis med champignoner, tomater og ost i et fad. Drys med persille og mandler.

Tips

Mandlerne kan evt. ristes.

Bønnesalaten smager godt til fx stegt laks, hakkebøffer eller koteletter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: