Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatost
30 min
•
Dejlig og fyldig vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.
Ingredienser
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Syltede rødløg
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Rødvinseddike
|
|
|
2 tsk
Honning
|
Rødbedesalat
|
1
Skrællet groftrevet rå rødbede (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
2 dl
Fraiche
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Skyllede grønkålsblade
|
|
|---|---|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
1
Stor appelsin i fileter (ca. 125 g)
|
|
|
100 g
Salatost
|
|
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|
Sådan gør du
Syltede rødløg
Rødbedesalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
474 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3 g |
| Protein: | 4,6 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 15 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.