Brandade med ost og timian

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Brandade er en anderledes fiskeforret, som er lækker sammen med ristet rugbrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet, sej eller anden hvid fisk (eller udblødt klipfisk)
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

  • 300 g rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær fisken i 2 cm stykker og drys dem med salt. Stil dem tildækkede i køleskabet.

Skræl kartoflerne og skær dem i 2 cm stykker. Kom kartofler, hvidløg og timian i en gryde og dæk med mælk. Bring det i kog og kog det ved jævn varme i ca. 20 min. Skyl fiskestykkerne og kom dem i gryden til kartoflerne. Lad det koge i yderligere ca. 15 min. Hæld mælken i en skål og gem det. Kom 1 dl af mælken, ost og peber i gryden og stamp det med et piskeris til det har konsistens som en meget grov kartoffelmos. Brug evt. lidt mere mælk til at justere konsistensen, smag til og server sammen med ristet rugbrød.

Tips

Hvis du bruger klipfisk, så læg stykkerne i blød i vand til dagen efter.

Brandade kan også serveres afkølet.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag