Ceviche

Ceviche

30 min Forret Frokost
Ceviche er en hurtig ret, hvor fisken bliver tilberedt af syren fra limesaft. Selvom selve tilberedningen af ceviche sker via limemarinaden, er det vigtigt at fisken ikke marinerer for længe. Denne ceviche er meget klassisk, men du kan variere fyldet i din ceviche, som du ønsker. Prøv fx at tilsætte friske mangostykker eller dejlige solmodne tomater - det smager også himmelsk. Server ceviche helt kold og frisk, gerne en solskinsdag med kold lemonade eller noget lidt stærkere.
Mere inspiration

Prøv en lækker grillet tun med nudelsalat - uhm.

Tunbøf
45 min
Tunbøf
(6)
Velbekomme!
Tip

Du kan også bruge andre fisk end torsk, men gerne hvid fisk, der er fast i kødet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5186 kJ / 1240 kcal

Næringsindhold pr. 100g

589 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 24,8 % 8,6 g
Kulhydrat: 34,3 % 11,9 g
Fedt: 40,9 % 6,5 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise