Du kan også bruge andre fisk end torsk, men gerne hvid fisk, der er fast i kødet.
5405 kJ / 1292 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 23,8 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 11 g |
Fedt: | 45,6 % | 7,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
300 g
Frisk torsk - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
1
Rødløg i meget tynde skiver
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2
Avocadoer i tern
|
|
1 bundt
Grofthakket frisk koriander
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Ristet flute i skiver
|
---|