Ceviche er en hurtig ret, hvor fisken bliver tilberedt af syren fra limesaft. Selvom selve tilberedningen af ceviche sker via limemarinaden, er det vigtigt at fisken ikke marinerer for længe. Denne ceviche er meget klassisk, men du kan variere fyldet i din ceviche, som du ønsker. Prøv fx at tilsætte friske mangostykker eller dejlige solmodne tomater - det smager også himmelsk. Server ceviche helt kold og frisk, gerne en solskinsdag med kold lemonade eller noget lidt stærkere.
Du kan også bruge andre fisk end torsk, men gerne hvid fisk, der er fast i kødet.
5178 kJ / 1237 kcal
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 24,8 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 11,9 g |
Fedt: | 41 % | 6,5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.