Ristet rugbrød med laks og limecreme
30 min
•
Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet.
Ingredienser
|
6 skiver
Ristet rugbrød (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
100 g
Røget laks
|
Limecreme
|
100 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
|
¼ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
⅛ tsk
Groft salt
|
Pynt
|
Fintklippet purløg
|
|
|---|---|
|
Rødbedeblade
|
Sådan gør du
Limecreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rist evt. lidt ekstra rugbrød til at dyppe i den overskydende limecreme.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
778 kJ / 186 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 4,2 g |
| Protein: | 9,5 g |
| Fedt: | 5,4 g |
| Kulhydrat: | 24,5 g |