Bresaolasnack
15 min

Bresaolasnack

Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bresaolasnack

Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

Antal portioner
  • 3 spsk Buko® Naturel
  • 2 tsk oliventapenade eller basilikumpesto
  • 1 flute
  • 16 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår i halve (lufttørret okseindelår)
  • 50 g bladselleri i tændstiktynde stave
  • 1 nip fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • top af bladselleri

Fremgangsmåde:

Rør flødeosten med oliventapenade/basilikumpesto til en ensartet blanding.

Skær flutet i 16 skrå skiver (a ca. 1 cm) og smør dem med osteblandingen. Læg herpå halve skiver bresaola og bladselleristave. Drys med salt og peber og pynt med bladselleritop.

Tips

Bresaolasnack kan også bruges som smørrebrød.

Se også tunsnack og tomatsnack.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %
Print

Vin match

Gamay, sauvignon blanc Beaujolais + Sancerre + Poully Fumé, Frankrig

Med oliven-flødeost: rødvin fra Beaujolais, med pesto-flødeost: hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til charcuteri