Bresaolasnack

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 spsk Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2 tsk oliventapenade eller basilikumpesto
  • 1 flute
  • 16 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår i halve (lufttørret okseindelår)
  • 50 g bladselleri i tændstiktynde stave
  • 1 nip fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • top af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten med oliventapenade/basilikumpesto til en ensartet blanding.

Skær flutet i 16 skrå skiver (a ca. 1 cm) og smør dem med osteblandingen. Læg herpå halve skiver bresaola og bladselleristave. Drys med salt og peber og pynt med bladselleritop.

Tips

Bresaolasnack kan også bruges som smørrebrød.

Se også tunsnack og tomatsnack.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Gamay, sauvignon blanc Beaujolais + Sancerre + Poully Fumé, Frankrig

Med oliven-flødeost: rødvin fra Beaujolais, med pesto-flødeost: hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til charcuteri