Bresaolasnack

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 spsk Buko® Naturel Naturel
  • 2 tsk oliventapenade eller basilikumpesto
  • 1 flute
  • 16 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår i halve (lufttørret okseindelår)
  • 50 g bladselleri i tændstiktynde stave
  • 1 nip fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • top af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten med oliventapenade/basilikumpesto til en ensartet blanding.

Skær flutet i 16 skrå skiver (a ca. 1 cm) og smør dem med osteblandingen. Læg herpå halve skiver bresaola og bladselleristave. Drys med salt og peber og pynt med bladselleritop.

Tips

Bresaolasnack kan også bruges som smørrebrød.

Se også tunsnack og tomatsnack.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Gamay, sauvignon blanc Beaujolais + Sancerre + Poully Fumé, Frankrig

Med oliven-flødeost: rødvin fra Beaujolais, med pesto-flødeost: hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til charcuteri