Bresaolasnack

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2 tsk oliventapenade eller basilikumpesto
  • 1 flute
  • 16 skiver bresaola - lufttørret okseinderlår i halve (lufttørret okseindelår)
  • 50 g bladselleri i tændstiktynde stave
  • 1 nip fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • top af bladselleri

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten med oliventapenade/basilikumpesto til en ensartet blanding.

Skær flutet i 16 skrå skiver (a ca. 1 cm) og smør dem med osteblandingen. Læg herpå halve skiver bresaola og bladselleristave. Drys med salt og peber og pynt med bladselleritop.

Tips

Bresaolasnack kan også bruges som smørrebrød.

Se også tunsnack og tomatsnack.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gamay, sauvignon blanc Beaujolais + Sancerre + Poully Fumé, Frankrig

Med oliven-flødeost: rødvin fra Beaujolais, med pesto-flødeost: hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til charcuteri

Andre gode forslag